Windsurf

Sommerferie

Vi surfer oss igjennom sommeren. All surfing er på eget initiativ i sommer. Det er bare å låne utstyr. Mesteparten av utstyret står nå hos Halvor, siden vi ikke får ha hengeren ved seilforeningen lenger. Vi prøver å få til organisert trening til høsten igjen. Siemen Eie er valgt til ny leder i windsurfegruppa.

v1

 

Ny sesong 2010

Sesongen er i gang igjen. I dag 1. April surfet Halvor Og Simen på Skjærhaldenfjorden. I morgen er det Ørekroken som gjelder. Vi satser på å få til treninger på Ørekroken på Søndager fremover. Vi deler opp etter nivå og trener på 1; dra riggen, 2; vannstart og 3;jibbe.

Hilsen halvor 91317136

kroken2

 

   

Plan for satsing

FORSLAG TIL: Langsiktig satsingsplan for windsurfing i Hvaler seilforening 2009-2016 (kan endres underveis i perioden)

Hvem:

Det satses på ungdom i alderen 7-19 år. Men eldre og yngre surfere er også velkomne. Ungdommene har førsterett på foreningens utstyr. .

Hva:

Vi satser på windsurfing innen freeride,wave og freestyle. Vi satser ikke på Formula, racing og lignende på grunn av kostnaden og levetiden på den type utstyr.

Hvordan:

Vi satser på å surfe året rundt på egnede plasser på Hvaler. Vi har ca 10 sett med vinterdrakter til fast utleie per sesong for ungdommer. Vi satser ikke på konkurranser fra foreningens side siden det er ressurskrevende. Den enkelte seiler må imidlertid gjerne delta på hva han/hun vil.

Visjon:

Windsurfgruppa vil ha en variert og inkluderende aktivitet hvor vi møter venner, har det gøy og blir så gode som vi selv vil.

Halvor Torgersen 27.03.2009

   

Lenker til sider

Surfersinfo: www.surfersinfo.no

Windsurfern: www.windsurferen.no

   

Lenker til værvarsler

 

Wewind på Skjærhalden (Viser for lite. Kast kan leses som middelvind. Virker best på sørlige og østlige retninger. Måleren ligger i le på vest og nord)

Windguru Strømtangen (God på langtidsvarsel. Varsler bra for Ørekroken og Skjærhalden. På Brattestø kan en legge på ca 2-3 ms på sørlige retninger.)

Yr Skjærhalden (God på kortidsvarsel. Varsler vindstyrken bra.)

Båtvaederet (Alternativ melding fra svenske båtvaederet. Virker bare på sommeren)

Oceanor (Grei alternativ melding for å se situasjonen i en større sammenheng)

Vanntemperatur fra Met.

   

Side 2 av 4